Ocenenia

2017 – za poskytovanie výborných služieb,  skvelej zážitkovej gastronómie a zaradenie reštaurácie do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku
2016
– za poskytovanie výborných služieb,  skvelej zážitkovej gastronómie a zaradenie reštaurácie do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku
2015 – Zimný Festival Gurmánov – najlepšie Menu na Slovensku – patríme medzi prvé 3 reštaurácie
2015 – Zimný Festival Gurmánov – Najlepšie jedlá – Chute regiónov 2. miesto – The Grove – restaurant – Jelení tokáň
2014 – nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TIP – The Grove – restaurant odporúčajú ako podnik s dlhodobo mimoriadne priaznivým pomerom kvality a cien
2013 – nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP ŠÉFKUCHÁR šéfkuchárovi The Grove – restaurant, Zoltánovi Foltánovi, čím bol zaradený medzi Trend top šéfkuchárov na Slovensku
2012 – nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP REŠTAURÁCIA a odporúčajú The Grove – restaurant v Hoteli Galanta
2011 – získala The Grove – restaurant certifikát vydavateľa sprievodcu „Gurmán na Slovensku“ za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradilo tým reštauráciu do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku
2011 – šéfkuchár Zoltán Foltán absolvoval kurz kulinárskej akadémie „Ives Thuriés Culinary Academy“ – škola varenia pre gurmánov

culinaryacademy
gurman

trend