Rozvoz
Týždenné menu
Rezervácia

OCENENIA

  • 2017

    Za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradenie reštaurácie do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku.

  • 2016

    Za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradenie reštaurácie do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku.

  • 2015

    Zimný Festival Gurmánov – najlepšie Menu na Slovensku – patríme medzi prvé 3 reštaurácie.

  • 2015

    Zimný Festival Gurmánov – Najlepšie jedlá – Chute regiónov 2. miesto – The Grove – restaurant – Jelení tokáň.

  • 2014

    Nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TIP – The Grove – restaurant odporúčajú ako podnik s dlhodobo mimoriadne priaznivým pomerom kvality a cien.

  • 2013

    Nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP ŠÉFKUCHÁR šéfkuchárovi The Grove – restaurant, Zoltánovi Foltánovi, čím bol zaradený medzi Trend top šéfkuchárov na Slovensku.

  • 2012

    Nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP REŠTAURÁCIA a odporúčajú The Grove – restaurant v Hoteli Galanta.

  • 2011

    Získala The Grove – restaurant certifikát vydavateľa sprievodcu „Gurmán na Slovensku“ za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradilo tým reštauráciu do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku.

  • 2011

    Šéfkuchár Zoltán Foltán absolvoval kurz kulinárskej akadémie „Ives Thuriés Culinary Academy“ – škola varenia pre gurmánov.

Thuries Academy

Culinary academy Bratislava

Gurmán na Slovensku

Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Trend

Týždenník o ekonomike a podnikaní