Za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradenie reštaurácie do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku.
Za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradenie reštaurácie do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku.
Zimný Festival Gurmánov – najlepšie Menu na Slovensku – patríme medzi prvé 3 reštaurácie.
Zimný Festival Gurmánov – Najlepšie jedlá – Chute regiónov 2. miesto – The Grove – restaurant – Jelení tokáň.
Nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TIP – The Grove – restaurant odporúčajú ako podnik s dlhodobo mimoriadne priaznivým pomerom kvality a cien.
Nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP ŠÉFKUCHÁR šéfkuchárovi The Grove – restaurant, Zoltánovi Foltánovi, čím bol zaradený medzi Trend top šéfkuchárov na Slovensku.
Nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP REŠTAURÁCIA a odporúčajú The Grove – restaurant v Hoteli Galanta.
Získala The Grove – restaurant certifikát vydavateľa sprievodcu „Gurmán na Slovensku“ za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradilo tým reštauráciu do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku.
Šéfkuchár Zoltán Foltán absolvoval kurz kulinárskej akadémie „Ives Thuriés Culinary Academy“ – škola varenia pre gurmánov.
Culinary academy Bratislava
Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní
Týždenník o ekonomike a podnikaní